Angsttandarts Meppel

Vastberaden gaat u op zoek naar een angsttandarts in de buurt van Meppel. Want of u het nu wilt of niet: uw gebit heeft de nodige zorg nodig. Van een periodieke controle tot een meer complexe behandeling. Een ding weet u zeker: u wilt uw angst voor de tandarts vandaag nog in Meppel overwinnen. Maak daarom direct een afspraak met Tandartspraktijk de Wijk. Wij hebben voor u – als inwoner van Meppel – de juiste angsttandarts in huis. Maar ook vanuit Nieuwleusen zijn wij goed bereikbaar.

Angsttandarts Meppel

Angst voor de tandarts

Iedere praktijk krijgt ermee te maken. Het kennen van angst voor de tandarts komt namelijk ontzettend veel voor – ook in Meppel. Ruim 40% van alle volwassenen in Nederland geeft aan bang te zijn. Bij ruim 800.000 daarvan is de angst zo groot dat ze onze dienst mijden. Vaak zijn ze bang voor pijn, maar ook eerdere ervaringen, verhalen van anderen en schaamte voor het gebit zijn veelvoorkomende oorzaken. Een angsttandarts in of bij Meppel kan daar verandering in brengen.

Een speciale angsttandarts nabij Meppel

Wie bang is voor de tandarts kan het beste een afspraak maken bij een, die daarmee om kan gaan: een zogenoemde angsttandarts. Deze tandheelkundige neemt extra tijd voor u, waarbij hij of zij de angst zoveel mogelijk wegneemt. Alle handelingen worden stap voor stap uitgelegd en – waar nodig – wordt er pijnbestrijding toegediend.

Angst de baas met Tandartspraktijk De Wijk

In Nederland ervaart 40% van alle volwassenen angst voor de tandarts – dus ook bij u in Meppel. Erg vervelend, want een deel van hen besluit daardoor deze zorg mijden. De problemen worden dan onnodig groot. Als inwoner van Meppel kunt u daarom bij onze angsttandarts terecht. Deze gaat op professionele wijze aan de slag en geeft u de nodige adviezen. Onze angsttandarts voert nabij Meppel de volgende behandelingen uit:

Gaatjes vullen
Periodieke controle
Wortelkanaalbehandeling
Kronen en brugwerk
Gebitsreiniging
Extractie

Nabij Meppel een angsttandarts bezoeken?

Angst voor de tandarts: dat komt in de beste families van Meppel voor. In onze praktijk doen wij er daarom alles aan om deze spanning bij u weg te nemen. Zo is er bij ons – op ongeveer 9 kilometer van Meppel – een speciale angsttandarts in dienst om samen uw angst voor de tandarts te overwinnen. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar: (0522) – 44 21 21. U vindt ons aan de Dorpsstraat 10 in De Wijk. Wanneer zet u in Meppel de eerste stap naar een angsttandarts?

Maak een afspraak : (0522) - 44 21 21