Tandarts dichtbij HoogeveenBent u woonachtig in Hoogeveen, Nieuwleusen, Meppel of daarbuiten? Tandartspraktijk De Wijk ligt op slechts 19 minuten rijden vanaf Hoogeveen. Bij ons kunt u voor veel verschillende behandelingen terecht! Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die u geruststellen wanneer nodig. Wij verwelkomen u graag aan de Dorpsstraat 10 in de Wijk.
Tandarts Hoogeveen

Tandartspraktijk De Wijk nabij Hoogeveen

Hoe voorkomt u dat u gebitsschade oploopt? Door 1 of 2 keer per jaar op een preventieve controle te gaan bij de tandarts nabij Hoogeveen. De tandarts controleert of u geen gaatjes heeft opgelopen. Ook kijkt de tandarts naar het tandvlees. Heeft u een tandvleesontsteking of een gaatje opgelopen? Dan wordt vaak een extra afspraak ingepland bij de baliemedewerker om de schade te herstellen. Voorkomen is beter dan genezen. Vandaar dat we kinderen spelenderwijs leren hoe ze moeten poetsen. Wanneer ze wat ouder zijn, geven we een poetsinstructie.

Preventie

Het primaire proces omvat de tandheelkundige zorgverlening aan u als patiënt. Deze bestaat uit tandheelkundige behandelingen enerzijds en preventie en mondhygiëne anderzijds. Zorgverleners in het primaire proces zijn:

Onze behandelingen

De tandartsen van tandartspraktijk De Wijk zijn professioneel en willen u voorzien van het juiste advies en een passende behandeling! Naast de periodieke controle, vullen wij gaatjes, maken we röntgenfoto’s, kunnen we uw wortelkanaal behandelen en uw gebit ontkalken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor sealen en reinigen. Ook plaatsen wij kronen en brugwerk. Ook kunnen wij pijnvrij tanden of (verstands)kiezen verwijderen. Heeft u gebitsklachten? Maak dan een afspraak bij onze tandartspraktijk nabij Hoogeveen! Onze specialisten kijken welke behandeling voor u nodig is!

Spoedgevallen

Ook voor spoedgevallen kunt u bij ons terecht! Op www.allesoverhetgebit.nl kunt u zelf eerst te rade gaan. Heeft u (ernstige) schade opgelopen of acute pijn? Bel dan tijdens en buiten onze openingstijden naar ons vaste nummer. De spoeddienst staat dan voor u klaar. Ook spoedgevallen vanuit Hoogeveen kunnen bij onze tandartspraktijk terecht!

Kom eens langs bij de tandarts nabij Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen en wilt u overstappen van tandarts? Tandartspraktijk De Wijk heet u van harte welkom aan de Dorpsstraat 10 in De Wijk! Bel naar 0522- 44 21 21 of mail naar info@tandartspraktijkdewijk.nl.

Maak een afspraak : (0522) - 44 21 21