Tandarts dichtbij Meppel

De Wijk is een tandartspraktijk gevestigd in De Wijk, een klein kwartier rijden vanaf Meppel. Bij tandartspraktijk De Wijk kunt u terecht voor diverse behandelingen. Bij ons kunt u terecht voor preventie van tandproblemen en behandelingen om tandproblemen aan te pakken. Tandartspraktijk De Wijk, voorheen tandartspraktijk Visscher, heeft alle patiënten en relaties overgenomen van haar voorganger. Wij hopen ons klantenbestand uit te breiden, met name de jongere generaties hopen we aan te spreken.

Tandarts Meppel

Tandartspraktijk nabij Meppel

Onze tandartspraktijk niet ver van Meppel heeft een team van ervaren en deskundige medewerkers. Elke dag werken zij met passie om u de juiste mondverzorging te bieden. Deze mondverzorging wordt u verleend door mondhygiënisten, orthodontisten, kaakchirurgen, en tandprotheci. Voor elk probleem hebben wij een specialist met een passende oplossing! U kunt onze tandartspraktijk nabij Meppel bellen met het nummer 0522-442121. Mailen kunt u naar info@tandartspraktijkdewijk.nl.

Op controle in de praktijk

De gebruikelijke periodieke controle is zowel preventief als jaarlijks. Tijdens deze controle wordt uw gebit gecheckt op eventuele gaatjes en tandvleesontstekingen. Soms is nodig om naast de buitenkant ook de binnenkant van de tand te bekijken. Dit doet de tandarts dichtbij Meppel door een röntgenfoto te maken. Bij kinderen wordt de röntgenfoto ingezet om te kijken of alle tanden die moeten doorbreken aanwezig zijn.

Onze behandelingen

Het kan zijn dat je een ontstoken wortelkanaal hebt. Na een röntgenfoto kan de tandarts zien of uw pulpa in goede staat is of niet. De pulpa bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. Wanneer hier een ontsteking is ontstaan door tandbederf of een lekkende vulling biedt een wortelkanaalbehandeling uitkomst. Naast een wortelkanaalbehandeling kunt u ook bij ons terecht voor gebitsreiniging en sealen. Ook plaatsen wij kronen en bruggen in onze tandartspraktijk in de regio Meppel.

Contact met onze tandarts nabij Meppel

Het kan zijn dat u een ongeluk heeft gehad waardoor uw gebit is beschadigd. Ook kan er plotselinge pijn ontstaan. Wanneer u een spoedgeval hebt kunt u dit met de spoeddienst bespreken. Zij zullen u in contact brengen met een tandarts nabij Meppel wanneer dit nodig is. Kan het spoedgeval wachten tot de volgende dag? In dat geval heeft de tandartspraktijk dichtbij Meppel, Hoogeveen en Nieuwleusen meer tijd om een afspraak in te plannen met een tandarts.

Maak een afspraak : (0522) - 44 21 21