Tandarts Nieuwleusen

Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Nieuwleusen, Hoogeveen of Meppel? Tandartspraktijk De Wijk ligt, de naam zegt het al, in De Wijk. Onze tandartspraktijk in De Wijk ligt op een steenworp afstand van Nieuwleusen. Met de auto is het 19 minuten naar De Wijk. Breng een bezoek aan de tandarts nabij Nieuwleusen!

Tandarts Nieuwleusen

Belang van een gezond gebit

Een gezond gebit is erg belangrijk voor uw algehele gezondheid. Door een slechte mondgezondheid neemt de kans op een longontsteking toe. Ook kunt u aderverkalking oplopen en wordt de kans op vaatziekten verhoogt. Dit staat hier natuurlijk niet om u af te schrikken om een bezoek te brengen aan de tandarts dichtbij Nieuwleusen. Wel om te bemoedigen om 2 keer per dag 2 minuten te poetsen. Veel mensen poetsen maar 1 keer per dag of poetsen te kort. Onze tandarts dichtbij Nieuwleusen kan u een poetsinstructie geven wanneer u daar behoefte aan hebt. Een poetsinstructie kan toekomstige schade voorkomen.

Heeft u angst voor de tandarts nabij Nieuwleusen?  

Het is helemaal niet gek als u angst hebt om naar de tandarts dichtbij Nieuwleusen te gaan. Veel mensen zijn onzeker of hebben een negatieve ervaring nog op het netvlies staan. Angsttandarts Drs. A. Barbieri van De Wijk is gespecialiseerd in het omgaan met patiënten die angst of iets dergelijks ervaren. Ons gehele team zal u tijdens uw tandartsbezoek proberen op uw gemak te stellen. Wij willen ervoor zorgen dat u zonder (of bijna niet) angst de tandarts nabij Nieuwleusen kunt bezoeken. Heeft u angst voorafgaand en/of tijdens een tandartsbezoek? Geef het dan aan wanneer u een afspraak maakt! Wij vinden het fijn als wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Benieuwd naar onze behandelingen?

Tandarts Drs. A. Barbieri is gespecialiseerd in endodontologische behandelingen. Een moeilijk woord voor behandelingen aan het wortelkanaal en de tandzenuw. Naast een wortelkanaalbehandeling kunt u bij de tandarts in Nieuwleusen terecht voor diverse, andere behandelingen.

Kom gerust eens langs bij de tandartspraktijk nabij Nieuwleusen

Wij verwelkomen u graag aan de Dorpsstraat 10! Er zijn meer dan 8 parkeerplekken binnen een 80 meter straal van onze tandartspraktijk. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 17.30 geopend. Eens per maand zijn wij op zaterdag open van 08.30 tot en met 15.00. Op zondag is onze tandartspraktijk nabij Nieuwleusen altijd gesloten. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0522-442121 en mailen kunt u naar info@tandartspraktijkdewijk.nl. Zien wij u binnenkort verschijnen bij de tandarts nabij Nieuwleusen?

Maak een afspraak : (0522) - 44 21 21